6945473790 6984048546 Παπάφη 74 - Θεσσαλονίκη karafoul.babis@yahoo.gr
hero image
banner image
 
 
 
  PlumberMax Group
Ύδρευση - Αποχέτευση - Θέρμανση
ΘεσσαλονίκηΗ PlumberMax Group, μια επιχείρηση που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αποτελείται από δύο βασικά μέλη: τον Καραφουλίδη και τον Υιό του. Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1990 και από τότε έως σήμερα εξειδικεύεται στον τομέα του νερού, της θέρμανσης, και πολλών άλλων συναφών υπηρεσιών. Με οδηγό τη φερεγγυότητα και την ποιότητα, η PlumberMax Group βρίσκει λύση σε οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιαστεί μπροστά της, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.

Οι υπηρεσίες της PlumberMax Group περιλαμβάνουν ύδρευση και αποχέτευση, όπου εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία των συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης τόσο για οικιακές όσο και για επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες κεντρικής θέρμανσης, φροντίζοντας για την άνεση και την αποτελεσματική θέρμανση των χώρων σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι εφαρμογές φυσικού αερίου αποτελούν ένα ακόμα τομέα εξειδίκευσής μας, προσφέροντας ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις για την ενεργειακή κάλυψη των αναγκών σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  PlumberMax Group
Επαγγελματικές Υδραυλικές Λύσεις από το 1990

 
     
 
Η PlumberMax Group ασχολείται με την εγκατάσταση και συντήρηση ηλιακών συστημάτων, τα οποία αποτελούν μια οικολογική και οικονομική λύση για την παραγωγή ζεστού νερού. Στον τομέα των ιατρικών αερίων, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη διανομή και τη διαχείριση αερίων που χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα. 
 
Οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται και στον τομέα της πυρόσβεσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πυροπροστασίας για κάθε είδους κτίριο.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Για να επικοινωνήσετε με την PlumberMax Group και να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας, καλέστε μας στο 6945473790 - 6984048546 ή στείλτε μας email στο karafoul.babis@yahoo.gr. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6945473790 - 6984048546
 
     
 
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και με έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια, είμαστε πάντα δίπλα σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στον τομέα των υδραυλικών και θερμαντικών εφαρμογών. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της αφοσίωσης και της επαγγελματικότητάς μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
     
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Ο στόχος της PlumberMax Group είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας υδραυλικές και θερμαντικές λύσεις, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ασφάλεια των πελατών μας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε αξιόπιστες και αποδοτικές υπηρεσίες με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών σας.
 
     
 
ΓΡΗΓΟΡΗ & ΑΡΤΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Η PlumberMax Group διακρίνεται για την ταχύτητα και την επαγγελματική εξυπηρέτηση που προσφέρει. Είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη, παρέχοντας λύσεις με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.